Varme, vejrforandring og sclerose kroppen

Varme – vejrforandringer …. Sclerose kroppen !

Igennem længere tid er der flere der både i Facebook gruppen, og til os i admin har skrevet om forskellige symptomer der opstår i denne tid. Kramper, usikkerhed, gang eller kræft nedsættelse og mange mange flere ting.

Det er sagt mange gange før – men nu understreges det igen.
Varmen betyder utrolig meget for vores sclerose krop.

MANGE symptomer bliver forværet – og mange nye småting opstår.

Vores krop reagere meget på varmen.

Samtidig sover vi generelt dårligere hvilket med det samme betyder at vores krop er mere presset dagen efter. Krop og mentalt – kognitivt !

Vejrforandringer har for utrolig mange en stor effekt på kroppen – så når vi i denne tid har store udsving, og meget varme perioder, sammenholdt med stor luftfugtighed så er det den dårligste cocktail for os scleroseramte lagt.

Accepter at denne periode kan være skidt !
Vi har mange gennemgået hvilke ting man kan gøre for at bedre situationen, det skriver vi gerne om igen.

Samtidig skal det selvfølgelig understreges at man ALTID skal kontakte sin klinik såfremt man er bange for at man har et angreb/attak.

// admin

More Posts

Telefoni til medlemmer af Sclerose.info

Spændende samarbejde for Sclerose.info Sclerose.info har indgået samarbejde med teleselskabet evercall – som er et telefonfirma som mange sikkert kender igennem deres antenneforening. Det betyder,

Covid19 / Corona – august 2020

Hvis man følger med i nyhederne, og man ser hvordan der er demonstrationer om at bruge mundbind, teorier om at Bill Gates vil overtage verden,