I skal tale ordentligt til hinanden … !

facebook
Facebook gruppen.

Som altid er Sclerose.info’s Facebook gruppe aktiv og med en god debat – men det er vigtigt at huske på vi er alle forskellige.

Sclerose.infos Facebook gruppe vokser stødt og roligt. Vi bliver flere i debatten og flere stemmer, og som en naturlig ting når der bliver flere, bliver der også flere forskelligheder.
Det er vigtigt at vi huske på – og at vi husker hinanden på – at der skal være plads til forskellighed. Der skal være plads til holdninger som man måske ikke lige selv er enig i eller ikke kan identificere sig med. Det er basis for en god og sund debat.
Uenighed er IKKE dårligt overhovedet. Det ville da være kedeligt hvis vi alle er enige !!
MEN … som det er i det virkelige liv, sådan er det også i cyberspace, i den virtuelle verden som Facebook er en del af – man skal tale ordentligt til
hinanden !!
Man skal også skrive ordentligt til hinanden – trods uenighed.
Tonen i dit indslag SKAL være god.
Vi har i administrationen (admin gruppen på Facebook)  fået en del henvendelser om forskellige indlæg hvor at tonen er for grov, og folk finder det ubehageligt.
Derfor – nu skærper vi tonen i gruppen. Admin har fået af vide at vi ikke vil acceptere flere grove indlæg. Det nytter ikke noget.
Facebook gruppen er vigtig for os som scleroseramte hvor vi skal kunne dele erfaringer , fortælle om vores liv, behandlinger, råd osv osv.
MEN – det skal foregå ordentligt. Grove indlæg og tråden vil i fremtiden blive slettet.
Facebook bruppens admin agere efter pålagt direktiv fra foreningen.

https://www.facebook.com/groups/sclerose.info

//Admin

 

tal_ordentligt_stempel

More Posts

Covid19 / Corona – august 2020

Hvis man følger med i nyhederne, og man ser hvordan der er demonstrationer om at bruge mundbind, teorier om at Bill Gates vil overtage verden,

De 1000 ansigter – Vivi Mikkelsen

Navn:Vivi Mikkelsen Alder:53 Bor i:Hvam 8620 Kjellerup Hvornår fik du din diagnose?November 17 Hvad var dine første symptomer?Nedsat kraft og føleforstyrrelser. Kognitiv svækkelse ved bl.a.

Sjælens barn

Sjælens barn: Den smilende facade Værner om hjertets ballade. Nede i ensomhedens kælder De tårer jeg indvendig fælder. I materialismens borg Vokser livets sorg. Med